campbell logo

Advokatfirmaet Campbell & Co

Campbell & Co AS er et av Innlandets største advokatfirmaer. Våre advokaters samlede kompetanse dekker et vidt spekter av ulike rettslige fagområder. Det er vår grunnfilosofi at oppdragets art skal være styrende for valg av advokat, slik at du tilbys rett kompetanse basert på dine behov. Vår visjon er at vi skal være det mest komplette, tilgjengelige og engasjerte advokathuset i Innlandet.

Anno 1954

Campbell & Co sin advokatpraksis kan føres helt tilbake til 1954. Det var året da adv. Campbell Pedersen sr. startet sin advokatpraksis i Moelv. Få år senere tok han med seg advokatpraksisen til Brumunddal, hvor advokatfirmaet fortsatt den dag i dag har advokater. 

Opp gjennom årene har selskapet flyttet hovedkontor noen ganger, først fra Moelv til Brumunddal, og så videre til Hamar. I dag, mer enn 60 år siden dørene åpnet ved advokatkontoret i Moelv, har Campbell & Co fremdeles godt fotfeste i Mjøs-regionen. 

Campbell & Co har kontorer i Hamar, Brumunddal, Moelv og Gjøvik.

Scottish heritage

Navnet Campbell kommer opprinnelig fra Skottland - nærmere bestemt fra området rundt Edinburgh. Via inngifte bevandret navnet Campbell seg fra Edinburgh til Brumunddal, og ble her til Campbell Pedersen. 

I dag har Campbell Pedersen strengt tatt ikke lenger tilknytning til Campbell-klanen i Skottland. Like fullt bærer advokatfirmaet stolt navnet Campbell & Co, og sammen utgjør våre advokater, advokatfullmektiger og administrasjon vår egen lille Campbell-klan.

I "krigen" for klientene

I et avisintervju fra år 2000, i anledning at advokatpraksisen ble organisert til et aksjeselskap, uttalte daværende daglig leder i advokatfirmaet Campbell & Co, Lars Erik Hermansen, at “advokatrollen handler om å gå i krig for klienten”.

Overgangen til et aksjeselskap innebar også at det skulle flere advokater inn som partnere i selskapet. En av disse var Inger Johanne Reiestad Hansen. Siden den gang har det i Campbell & Co vært stort fokus på å ha kvinnelige advokater, og i dag er 8 av Campbell-klanens krigere kvinner. 4 av dem er partnere.

Rett advokat til din sak

Det er et bevisst valg fra Campbell & Co sin side å heller ha flere mindre og lokale kontorer, enn ett stort. Dette handler både om å ha lokal tilhørighet og være tilgjengelig for klientene hvor de bor, og å kunne tilby klientene rett advokat til sin sak. 

Advokatfirmaet Campbell & Co har i dag 14 advokater, 1 advokatfullmektig og 3 ansatte i administrasjonen, fordelt over 4 kontorer i 3 kommuner. Campbell & Co er derfor store nok til at selskapets samlede kompetanse spenner over de fleste rettsområder og at enkelte advokater kan spesialisere seg innen sine fagområder - samtidig som vi er tilstede lokalt hvor våre klienter bor. Vi legger derfor opp til at det er selskapets samlede kompetanse som stilles til rådighet for klientene, hvor en de bor. Det er derfor vi sier “En for alle. Alle for deg”.

Hold on. Getting your basket...